Ucraineanul care a furat armament de la o patrulă de frontieră, arestat preventiv în România

  • Ucraineanul care a furat armament de la o patrulă de frontieră din Ucraina şi apoi a trecut ilegal graniţa cu România a fost arestat preventiv.
  • Decizia a fost luată sâmbătă de Judecătoria Negreşti Oaş.
Urmărește
1391 afișări
Imaginea articolului Ucraineanul care a furat armament de la o patrulă de frontieră, arestat preventiv în România

Ucraineanul care a furat armament de la o patrulă de frontieră, arestat preventiv în România

Potrivit Poliţiei de Frontieră din Maramureş, cetăţeanul ucrainean de 25 de ani care a sustras armamentul de la patrula ucraineană în data de 16 august, a fost dus sâmbătă în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Negreşti Oaş cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 17.08.2024, au mai anunţat poliţiştii de frontieră.

O patrulă de grăniceri ucraineni a fost atacată, vineri, de trei persoane necunoscute, iar atacatorii au ajuns ilegal în România. Unul dintre agresori a fost prins în România, iar altul în Ucraina. În zonă au fost trimise numeroase patrule şi un elicopter IGAv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici