Un arădean făcea bani cu permise de conducere şi vize ilegale de Canada

Permise de conducere şi vize de Canada procurate de un bărbat din Arad, acuzat de trafic de influenţă, fiind investigat după ce ar fi cerut 1.000 de euro pentru a ajuta doi martori să obţină permise de conducere valabile în Uniunea Europeană şi vize pentru Canada.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Un arădean făcea bani cu permise de conducere şi vize ilegale de Canada

Un arădean făcea bani cu permise de conducere şi vize ilegale de Canada

Între decembrie 2023 şi aprilie 2024, T.M.S. a promis că va interveni pe lângă o persoană din Croaţia şi o altă persoană din Canada în schimbul sumei menţionate, pe care a primit-o ca avans pe 11 aprilie 2024.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T.M.S., pentru săvârşirea unei infracţiuni de trafic de influenţă, în formă continuată, precum şi a unei infracţiuni de trafic de influenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici