Un băiat de 17 ani a fost reţinut în legătură cu atacul armat din Anglia. Doi copii ucişi şi 11 persoane rănite

  • Un băiat în vârstă de 17 ani a fost arestat în legătură cu incidentul din Southport, Anglia.
  • Adolescentul din Banks va rămâne în custodia poliţiei pentru a fi interogat.
Urmărește
877 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 17 ani a fost reţinut în legătură cu atacul armat din Anglia. Doi copii ucişi şi 11 persoane rănite

Un băiat de 17 ani a fost reţinut în legătură cu atacul armat din Anglia

UPDATE: Doi copii au fost ucişi şi 11 persoane au fost rănite în atacul cu cuţitul la Southport, în Anglia. Şase copii şi doi adulţi sunt în stare „critică”.

Atacul a avut loc la clubul pentru copii Hope of Hart din centrul oraşului. Un adolescent înarmat cu un cuţit a fost reţinut, în timp ce serviciile de urgenţă au declarat că răspund la un „incident major”.

Doi copii au fost ucişi şi 11 persoane au fost rănite luni în atacul care a dus la arestarea unui adolescent în vârstă de 17 ani.

Şase copii şi doi adulţi sunt în stare „critică”, a declarat Serena Kennedy, şefa poliţiei din Merseyside, în cadrul unei conferinţe de presă, adăugând că motivul terorist nu este investigat în prezent, conform AFP.

Băiatul este din zona Banks, dar originar din Cardiff.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Poliţiştii au confirmat, de asemenea, că incidentul nu este tratat ca având legătură cu terorismul şi că nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu înjunghierea.

„În acest stadiu incipient, cercetările sunt în curs pentru a stabili motivul acestui incident tragic şi am îndemna oamenii să nu speculeze în timp ce ancheta este în curs de desfăşurare”, spun poliţiştii, conform Sky News.

„Există un număr de victime raportate şi mai multe detalii vor fi confirmate atunci când va fi posibil. Poliţia a reţinut un bărbat şi a confiscat un cuţit. Acesta a fost dus la o secţie de poliţie”, a precizat poliţia.

Consilierul Norwood Greg Myres a confirmat că un copil a murit în atacul din Southport. Întrebat dacă poate confirma moartea unui copil, el a declarat agenţiei de ştiri PA: „Asta am înţeles eu din situaţie”.

Un „Atelier de yoga şi dans Taylor Swift” destinat copiilor cu vârste cuprinse între doi şi şase ani se desfăşura în apropierea locului în care s-a produs atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici