Un bărbat a căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei

  • Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital, duminică seara, după ce a căzut într-un canal din parcul Orăşelul Copiilor, din Sectorul 4.
  • Poliţia Capitalei a deschis o anchetă.
Urmărește
257 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei

UPDATE: ISU B-IF a intervenit pentru extragerea bărbatului din zona Oraşelul Copiilor.

Primele echipaje ajunse la caz au constatat că victima se află în stare de inconştienţă, dar are semne vitale.

„Având în vedere adâncimea la care această persoană se afla, la locul intervenţiei au fost solicitaţi pompierii Detaşamentului Special de Salvatori, care au acţionat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare. Preluarea victimei a fost realizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, ulterior fiind realizat transportul la o unitate spitalicească”, transmit salvatorii.

La caz au acţionat două echipaje SMURD, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Poliţia Capitalei - Secţia 16 a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112, despre faptul că un bărbat a căzut într-un canal situat într-un parc din Sectorul 4.

Este vorba despre parcul Orăşelul Copiilor.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi au constatat că e vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

De asemenea, la faţa locului au intervenit pentru salvarea bărbatului şi echipaje din cadrul ISU-BIF, care l-au extras pe bărbat şi l-au transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 16, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici