Un bărbat a depus plângere pentru agresiune, după incidentul de la Planşeul Unirii

Poliţia Capitalei a transmis marţi că, până acum, nu au fost înregistrate alte plângeri în legătură cu incidentul de luni seară, din zona Unirii, cu excepţia uneia depuse de un bărbat de 48 de ani, care a reclamat o agresiune.

Urmărește
111 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a depus plângere pentru agresiune, după incidentul de la Planşeul Unirii

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a declarat că nu au existat alte sesizări, nici din partea altor persoane fizice, nici juridice. Cei implicaţi în altercaţie au fost duşi la Poliţia Centrului Vechi pentru audieri.

Poliţiştii s-au autosesizat luni cu privire la faptele de distrugere şi lovire. Cei doi bărbaţi răniţi, de 36 şi 48 de ani, au fost audiaţi, însă doar bărbatul mai în vârstă a depus plângere.

Împotriva bărbatului de 41 de ani, suspectat de agresiune, s-a deschis un dosar penal. În acelaşi timp, autorităţile au descoperit că există un conflict civil între părţi, care va fi soluţionat de instanţă.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului Sectorului 3, vizând infracţiuni de distrugere şi violenţă. Poliţia subliniază că acţiunea penală respectă prezumţia de nevinovăţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici