Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi şantajat o tânără cu imagini compromiţătoare

Un bărbat de 21 de ani a fost arestat preventiv miercuri de Judecătoria Târgu Mureş după ce ar fi şantajat o tânără de 22 de ani cu imagini compromiţătoare, folosindu-se de mai multe conturi false pe diferite reţele de socializare.

Urmărește
589 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi şantajat o tânără cu imagini compromiţătoare

Imagine cu caracter ilustrativ

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, poliţiştii au fost sesizaţi în 22 iulie de o tânără de 22 de ani cu privire la faptul că, începând cu data de 2 iulie, ar fi fost şantajată în repetate rânduri de o persoană necunoscută prin intermediul unor conturi pe reţelele de socializare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 21 de ani din localitatea Şăulia.

Din investigaţii s-a stabilit că, folosindu-se de mai multe conturi false pe diferite reţele de socializare şi de mesagerie, tânărul ar fi constrâns victima în repetate rânduri să realizeze şi să-i trimită imagini compromiţătoare, inclusiv imagini surprinzând relaţii sexuale, sub ameninţarea că, în caz contrar, le va distribui apropiaţilor.

„Tot din cercetări a reieşit faptul că iniţial, pentru obţinerea primelor materiale, tânărul ar fi folosit pretexte referitoare la deţinerea unor imagini cu caracter sexual explicit cu persoane apropiate victimei, ameninţând că le va publica sau transmite cunoscuţilor”, transmite Poliţia Mureş.

Poliţiştii au percheziţionat locuinţa tânărului, de unde au ridicat mai multe bunuri, printre care dispozitive electronice şi medii de stocare a datelor.

Tânărul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri Judecătoria Târgu Mureş a admis propunerea unităţii de parchet şi a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici