Un bărbat a fost atacat de urs în apropierea unei stâne din Mureş

Un bărbat de 47 de ani a fost rănit la picioare de un urs, în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce se afla la o stână din judeţul Mureş.

Urmărește
822 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost atacat de urs în apropierea unei stâne din Mureş

Un bărbat a fost atacat de urs în apropierea unei stâne din Mureş

Atacul ursului s-a produs în jurul orei 02.00. Poliţiştii au fost sesizaţi că o persoană a fost atacată de un animal sălbatic.

La locaţia indicată s-au deplasat poliţiştii, stabilind faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Şieuţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, ar fi fost atacat de un urs în timp ce se afla în zona unei stâne de oi din localitatea Dumbrava, fiind rănit la nivelul picioarelor.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În aces caz, au fost sesizaţi reprezentanţii autorităţii administraţiei publice locale şi paznicul de vânătoare.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici