Un bărbat a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale şi a lăsat-o însărcinată

  • Un bărbat este acuzat că a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale şi a lăsat-o însărcinată.
  • Fata este cunoscută cu probleme de sănătate.
  • Poliţia a fost sesizată de către mama fetei, când a observat „schimbări în comportament” acesteia.
Urmărește
1619 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale şi a lăsat-o însărcinată

Un bărbat a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale şi a lăsat-o însărcinată

Sâmbătă, poliţiştii din Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru viol.

În aceeaşi zi, Poliţia a fost sesizată de către o femeie, că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada când fata era minoră, iubitul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acesteia, precum şi de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

După reţinere, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici