Video Un bărbat care săpa o fântână a fost surprins de un mal de pământ

  • Un bărbat care săpa o fântână a fost surprins, sâmbătă, de un mal de pământ.
  • Fântâna are o adâncime de aproximativ 10 metri, iar în momentul de faţă se lucrează cu ajutorul unui buldoexcavator pentru crearea accesului către victimă.
Urmărește
103 afișări

„Mal de pământ surpat peste un bărbat, care săpa o fântână, în localitatea Călugăreni, comuna Adâncata”, anunţă ISU Suceava.

Intervin pompierii militari cu trei echipaje cu accesorii specifice şi cu sprijinul unei ambulanţe SAJ, cu medic.

„Fântâna are o adâncime de aproximativ 10 metri, iar în momentul de faţă se lucrează cu ajutorul unui buldoexcavator pentru crearea accesului către victimă”, potrivit pompierilor suceveni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici