Un bărbat şi cei 3 copii ai săi trăiesc din 2021 cu ce au găsit în natură. Cineva i-a zărit din întâmplare

Bărbatul dispăruse în 2021, fiind căutat cu mandat de arestare pentru tâlhărie armată, comisă posibil cu complicitatea unuia dintre fii.

Urmărește
459 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi cei 3 copii ai săi trăiesc din 2021 cu ce au găsit în natură. Cineva i-a zărit din întâmplare

Viaţa bate filmul în Noua Zeelandă, unde 4 persoane, un tată şi cei 3 copii ai săi şi-au pierdut urma în 2021.

Părintele se numeşte Thomas Phillips. El a dispărut brusc împreună cu Jayda, acum 11 ani, Maverick, 9 ani, şi cel mai mic Ember, 8.

Au fost văzuţi ultima dată în decembrie 2021, în Marokopa, Noua Zeelandă, iar din acea zi, nimeni nu a mai auzit de ei.

Bărbatul este căutat oficial şi din ianuarie 2022, când nu s-a prezentat în instanţă pentru un proces împotriva lui, declanşând astfel un mandat de arestare împotriva sa.

La începutul lunii octombrie, însă, poliţia din Noua Zeelandă a distribuit un videoclip considerat „credibil”, în care pot fi văzute patru siluete mergând în mijlocul vegetaţiei dese.

Se pare că sunt chiar cele 4 persoane, bărbatul împreună cu cei 3 copii ai săi.

Sunt îmbrăcaţi în costume de camuflaj. Adultul merge în faţa celorlalţi de parcă ar conduce caravana umană. În spatele lui sunt copiii, având câte un rucsac pe umeri.

Potrivit autorităţilor locale, este foarte probabil ca bărbatul şi copiii săi să fi trăit în ultimii 3 ani în sălbăticie, supravieţuind cu ceea ce au reuşit să găsească în pădure.

Catherine, mama copiilor, a comentat imaginile: „Sunt fericită că sunt toţi acolo, sunt uşurată să văd că cei 3 copii ai mei sunt toţi vii”.

Clipul a fost filmat de un grup de vânători care l-a predat imediat poliţiştilor. „Este prima dată când toţi cei 3 copii au fost văzuţi”, a comentat şeful poliţiei, Andrew Saunders. „Este o informaţie liniştitoare pentru familie”, a adăugat acesta.

Phillips şi copiii săi mai dispăruseră o dată, pe 11 septembrie 2021. Poliţiştii găsiseră duba bărbatului pe plaja Kiritehere.

După 18 zile de căutări, cei patru s-au întors la ferma lor, spunându-le rudelor că au locuit într-un cort pus lângă un tufiş.

Câteva luni mai târziu, pe 9 decembrie, bărbatul şi cei 3 copii ai săi au dispărut din nou, de data aceasta fără să se mai întoarcă.

Thomas Phillips este căutat, pe lângă faptul că şi-a răpit copiii, şi pentru jaful armat al unei bănci din Te Kuiti, lângă Marokopa, care a avut loc în septembrie 2023, poate chiar cu complicitatea unuia dintre copii.

În iunie anul trecut, a fost oferită o recompensă de 80.000 de dolari pentru oricine ar putea oferi informaţii utile în localizarea celor 3 copii. Recompensa expirase între timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici