Un britanic a murit după ce a căzut de pe un pod, încercând să „creeze conţinut” pentru social media

Un britanic în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut de pe un pod din Spania, potrivit autorităţilor locale, citate de Sky News. Acesta a căzut în timp ce urca pe podul Castilla-La Mancha din Talavera de la Reina - un oraş din centrul Spaniei.

Urmărește
58 afișări
Imaginea articolului Un britanic a murit după ce a căzut de pe un pod, încercând să „creeze conţinut” pentru social media

Un britanic a murit după ce a căzut de pe un pod, încercând să „creeze conţinut” pentru social media

Consilierul pentru siguranţa cetăţenilor, Macarena Munoz, a declarat că bărbatul era însoţit de un cetăţean britanic în vârstă de 24 de ani şi că cei doi se deplasaseră la pod pentru a „crea conţinut” pentru social media.

„Am reuşit să aflăm că au venit la Talavera pentru a urca pe pod şi a crea conţinut pentru reţelele sociale, ceea ce a dus la acest rezultat nefericit şi trist”, a declarat Munoz.

Ea a spus că escaladarea podului este „total interzisă” şi „nu poate fi făcută în niciun caz”, lucru pe care consiliul l-a „reiterat în numeroase ocazii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
britanic,
pod

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici