Un bucureştean a comandat anul trecut 349 de kebab-uri
- Un bucureştean a comandat anul trecut 349 de kebab-uri.
- Cea mai scumpă comandă a fost făcută de cineva din Ploieşti, care a comandat kebab în valoare de 1.600 de lei.
- România se află pe primul loc la comenzile de kebab din ultimul an, în lume.
Glovo a realizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Kebabului, sărbătorită în lume pe 12 iulie, o analiză a comenzilor pentru popularul fel de mâncare. Aproape 4 milioane de kebab-uri au fost comandate de români în 2023, România situându-se pe primul loc la comenzile de kebab din ultimul an la nivel global, din toate cele 23 de ţări în care operează compania.
În topul sortimentelor de kebab comandate de utilizatori se numără shaorma mare de pui, kebab la farfurie mare, shaorma cu carne de curcan şi kebap de pui cu brânză. De asemenea, în clasamentul celor mai apreciate ingrediente se situează puiul, urmat de curcan, vită, amestec mix şi falafel.
Minutul de aur s-a înregistrat anul trecut pe 21 noiembrie, la ora 19.14, când s-au livrat peste 30 de comenzi de kebab în toată ţara.
ULTIMELE ȘTIRI
-
TU l-ai vota pe Donald Trump, dacă ar candida la Președinția României? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Cum a reuşit un tânăr absolvent de mate-info să facă din pasiunea lui pentru maşini o afacere de succes. Azi el readuce la viaţă maşina românească preferată a tuturor şi pregăteşte o nouă mutare
-
Israelul continuă atacurile în Gaza. Hamas nu a furnizat la timp lista ostaticilor
-
Una dintre „perlele” turismului românesc este la pământ. Care sunt soluţiile să salvăm una dintre cele mai vânate destinaţii din România
De asemenea, ziua în care au fost livrate cele mai multe comenzi din ultimele 12 luni a fost 8 martie, când s-au livrat peste 600 de porţii de kebab pe oră, urmată de 12 ianuarie şi 15 martie. În ceea ce priveşte intervalul orar, vârful comenzilor a fost înregistrat la ora 19.00, utilizatorii preferând kebabul în special pentru masa de seară.
Anotimpul preferat de români cu cele mai multe comenzi înregistrate este primăvara, luna favorită cu cel mai mare apetit pentru kebab fiind ianuarie.
Cele mai multe sortimente de kebab au fost comandate anul trecut în Bucureşti, Constanţa şi Timişoara. În acelaşi timp, printre oraşele care au înregistrat în 2023 cea mai mare creştere a cererii de kebab comparativ cu 2022, se numără Lugoj, Sighişoara şi Turda.
Când vine vorba de cel mai mare fan al kebabului, titlul îi revine unui bucureştean care a făcut anul trecut 349 de comenzi, iar cea mai scumpă comandă îi aparţine unui utilizator din Ploieşti, care a comandat kebab în valoare de 1600 de lei.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO