Un câine şi-a ucis stăpânul în Marea Britanie

În Marea Britanie un câine din rasa American Bully XL şi-a ucis stăpânul în propria casă.

Urmărește
3009 afișări
Imaginea articolului Un câine şi-a ucis stăpânul în Marea Britanie

Un câine şi-a ucis stăpânul în Marea Britanie

Un bărbat a fost ucis de propriul său câine din rasa American Bully XL în timp ce se afla în casa sa din Lancashire, Marea Britanie, scrie BBC.
 
David Daintree, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit mort marţi seara. 
 
Ajunşi la faţa locului, ofiţerii nu au avut „altă alternativă” decât să împuşte câinele pentru „a-l împiedica să provoace răni suplimentare”, a declarat poliţia din Lancashire, citată de BBC.
 
Poliţia ar fi fost contactată de serviciul de ambulanţă care ar fi primit rapoarte despre atacul bărbatului mai devreme în aceeaşi zi. 
 
O anchetă este în prezent în desfăşurare, mai scrie BBC.
 
Deţinerea câinilor din rasa American Bully XL este interzisă în Anglia şi Ţara Galilor începând cu data de 1 februarie 2024, cu excepţia cazurilor în care proprietarii obţin o derogare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici