Un copac a căzut pe şoseaua Nordului din Capitală, lovind o maşină

Un copac a căzut, duminică după-amiază, pe şoseaua Nordului din Capitală, lovind o maşină parcată în zonă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Primăria Sectorului 1.

Urmărește
20 afișări

Maşina lovită de copacul căzut la numărul 46 al Şoselei Nordului, un Ford Fiesta, nu a fost grav avariată.

Incidentul nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane.

Sursa citată a mai precizat că nici circulaţia nu a fost întreruptă din cauza evenimentului.

La momentul acestei ştiri, proprietarul maşinii aşteaptă sosirea poliţiştilor care să constate evenimentul, procedură în absenţa căreia şoferul nu-şi poate primi despăgubirile pentru daune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici