Un cunoscut DJ a murit în Ibiza la vârsta de 38 de ani

DJ-ul şi producătorul Jackmaster, pe numele său real Jack Revill, a murit la 38 de ani în Ibiza, în urma unor complicaţii cauzate de o accidentare la cap, scrie SkyNews, a anunţat familie.

Urmărește
858 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut DJ a murit în Ibiza la vârsta de 38 de ani

Un cunoscut DJ a murit în Ibiza la vârsta de 38 de ani

Artistul a suferit o accidentare la cap în Ibiza, unde a decedat sâmbătă dimineaţă din cauza complicaţiilor, potrivit unui comunicat postat pe pagina sa de Instagram.

„Cu profundă tristeţe confirmăm decesul prematur al lui Jack Revill, cunoscut sub numele de Jackmaster”, au transmis membrii familiei sale, adăugând că sunt „devastaţi" de această pierdere.

Originar din Glasgow, Jackmaster a co-fondat casa de discuri Numbers şi a lansat recent piesa Nitro, în colaborare cu Kid Enigma.

Numeroşi colegi din industria muzicii electronice i-au adus un omagiu artistului. Duo-ul britanic Disclosure a scris: „Nu pot să cred asta. Avem inimile frânte. Mulţumim pentru toate amintirile şi inspiraţia, Jack”.

De asemenea, CamelPhat a transmis, la rândul său: „Nu-mi vine să cred ce citesc... Într-o industrie plină de ego, tu ai fost unul dintre cei mai simpatici oameni pe care i-am întâlnit. Gândurile noastre sunt alături de familie şi prieteni. RIP, prietene”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jackmaster,
deces,
dj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici