Un cunoscut TikToker american a refuzat să fie evacuat din calea urganului Milton

Joe Malinowski, cunoscut pe TikTok ca „Lieutenant Dan”, a refuzat să fie evacuat de pe barca sa din Tampa Bay, ignorând avertismentele oficialilor privind apropierea uraganului Milton, scrie Sky News.

Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut TikToker american a refuzat să fie evacuat din calea urganului Milton

Un cunoscut TikToker american a refuzat să fie evacuat din calea urganului Milton

TikTokerul Joe Malinowski, cunoscut sub pseudonimul „Lieutenant Dan”, a devenit viral în ultimele zile după ce a ales să rămână pe barca sa din Tampa Bay, în ciuda apropierii uraganului Milton şi a avertismentelor oficialilor.

Malinowski a declarat că nu are de gând să părăsească barca şi că „totul va fi bine”, în timp ce uraganul se apropia cu vânturi colosale.

Autorităţile locale şi naţionale au îndemnat populaţia să respecte ordinele de evacuare, avertizând că uraganul Milton, care a trecut de la o furtună tropicală la un uragan de categoria 5 în mai puţin de două zile, ar putea provoca distrugeri catastrofale în zonele vulnerabile. Poliţia a încercat să îl convingă pe Malinowski să plece, însă acesta a rămas ferm, insistând că barca sa este „făcută să stea pe apă”.

Zona Tampa Bay, locuită de aproximativ 3,3 milioane de oameni, nu a mai fost lovită direct de un uragan de mai bine de 100 de ani, dar este deosebit de expusă riscurilor de inundaţii cauzate de valurile mari împinse de vânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tiktok,
milton,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici