GALERIE FOTO  Un Ferrari de 400.000 de euro a ajuns în mijlocul unui râu

Proprietarul, nevătămat, a fost nevoit să aştepte 40 de minute în apa îngheţată, înainte ca pompierii să reuşească să-l aducă înapoi la ţărm.

Urmărește
2077 afișări
Imaginea articolului Un Ferrari de 400.000 de euro a ajuns în mijlocul unui râu

Un elveţian şi-a distrus Ferrari-ul de 400.000 de euro, după a căzut cu el în apă

Incidentul s-a întâmplat în Elveţia, mai exact în Garstatt, un mic cătun între satele Boltigen şi Zweisimmen.

Proprietarul unui Ferrari 488 Pista de culoare gri Silverstone avea de stăpânit cel mai puternic motor V8 montat vreodată pe o maşină Ferrari, 720 de cai putere.

Ferrari 488 Pista este o maşină capabilă să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde.

Se pare însă că accidentul nu a fost cauzat de conducere excesivă, ci de o coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie, ceea ce a făcut ca şoferul să piardă controlul.

Bolidul a ieşit de pe şosea, zburând de pe terasament şi ajungând în mijlocul râului, din fericire puţin adânc în acel punct.

În plus, impactul nu a fost violent. Proprietarul Ferrari-ului nu a fost rănit şi a reuşit să se elibereze, pentru a constata însă că nu poate ajunge singur la ţărm.

A fost nevoit să aştepte vreo 40 de minute lângă supermaşina lui semi-scufundată până la sosirea poliţiştilor şi a pompierilor care, cu ajutorul unui camion cu scară, au reuşit să-l tragă.

Se pare că operaţiunea nu a fost simplă, până la 16 bărbaţi şi trei autospeciale de sprijin au lucrat la misiune.

Potrivit presei locale, drumul - pe care limita de viteză este de 80 km/h - a fost adesea scena unor accidente, dar este prima dată când cineva ajunge în mijlocul râului.

Preţul de catalog al automobilului se ridica la 296.000 de euro în momentul producţiei sale, dar acum valoarea lui a crescut la circa 400.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici