Un îngrijitor de grădină zoologică a fost sfâşiat mortal de un leu în Nigeria

  • Un îngrijitor de grădină zoologică a fost sfâşiat mortal de un leu în Nigeria.
  • Bărbatul în vârstă de 35 de ani, simţindu-se confortabil cu animalul, a lăsat poarta de protecţie deschisă, când s-a dus să îl hrănească.
Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Un îngrijitor de grădină zoologică a fost sfâşiat mortal de un leu în Nigeria

Un îngrijitor de grădină zoologică a fost sfâşiat mortal de un leu în Nigeria

Victima, un bărbat în vârstă de 35 de ani, lucra la Presidential Library Wildlife Park, deţinut de fostul preşedinte nigerian Olusegun Obasanjo, în Abeokuta, capitala statului Ogun.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Omolola Odutola, a declarat că „leul i-a provocat bărbatului răni grave fatale la gât”, potrivit BBC.

El a spus că leul a fost apoi împuşcat pentru „a-şi elibera stăpânul”.

Îngrijitorul grădinii zoologice ar fi dus câţiva oaspeţi să vadă rutina de hrănire a leului, sâmbătă seara. Se pare că îngrijitorul grădinii zoologice, simţindu-se confortabil cu animalul, a lăsat poarta de protecţie deschisă şi a început să hrănească animalul. El a fost mutilat de animal şi a murit pe loc.

Incident are loc la mai puţin de un an de când un alt îngrijitor al grădinii zoologice a fost atacat şi ucis de un leu la Universitatea Obafemi Awolowo, tot în sud-vestul Nigeriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici