Un motociclist belgian a murit după ce a depăşit o coloană de maşini şi s-a lovit de un autoturism

  • Un motociclist belgian a murit, sâmbătă, după ce a depăşit o coloană de maşini şi a lovit un autoturism pe DN 11, dinspre Târgu Secuiesc spre Braşov, anunţă IPJ Covasna.
  • Traficul la locul evenimentului a fost blocat.
Urmărește
432 afișări
Imaginea articolului Un motociclist belgian a murit după ce a depăşit o coloană de maşini şi s-a lovit de un autoturism

Un motociclist belgian a murit după ce a depăşit o coloană de maşini şi s-a lovit de un autoturism

„În data de 20 iulie 2024, în jurul orei 16:40, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 11, în afara localităţii Dalnic. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 72 de ani, cetăţean belgian, a condus o motocicleta pe DN 11, dinspre Târgu Secuiesc spre Braşov, iar la kilometrul 42 + 100m, s-a angajat în depăşirea unei coloane de vehicule în mişcare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din judeţul Tulcea. Din nefericire, în urma coliziunii, conducătorul motocicletei a decedat”, transmite IPJ Covasna.

De asemenea, şoferul autoturismului şi un pasager minor din maşina condusă de acesta au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi, ulterior, au fost transportaţi la spital pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.

„Bărbatul de 61 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Acestuia îi vor fi recoltate şi probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier. Traficul la locul evenimentului a fost blocat, pentru desfăşurarea activităţilor de cercetare, momentan se circulă alternativ, pe un sens, dirijat de poliţişti”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici