Un poliţist din Bistriţa este campion mondial la pescuit sportiv pentru al doilea an consecutiv

Agentul şef principal de poliţie Dan Szekely, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bistriţa-Năsăud, este campion mondial la pescuit sportiv pentru al doilea an consecutiv.

Urmărește
67 afișări
Imaginea articolului Un poliţist din Bistriţa este campion mondial la pescuit sportiv pentru al doilea an consecutiv

Dan Szekely este a doua oară campion mondial la pescuit sportiv.

Agentul şef de poliţie este poliţist din anul 2003 şi, în prezent, activează ca poliţist în cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor Bistriţa-Năsăud unde şi-a descoperit, exersat şi îmbunătăţit continuu abilitatea de analiză a informaţiilor.

Este absolvent al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, iar prima lui pasiune a fost criminalistica, practicată de altfel în cadrul Serviciului Criminalistic Bistriţa-Năsăud unde a fost tehnician criminalist pănă în anul 2010.

Pasiunea pentru pescuit o are din copilărie, însă i-a acordat timp şi atenţie începând cu anul 2015, în urma unui concurs organizat pentru poliţişti, unde a câştigat pentru prima dată o astfel de competiţie.

Datorită rezultatelor deosebite pe care le-a avut şi le are în acest sport, face parte din lotul naţional al României şi a reprezentat ţara noastră, pentru al patrulea an la rând, la mondiale, având reuşite remarcabile atât cu echipa, cât şi individual.

Pe parcursul carierei de poliţist s-a perfecţionat constant, iar în pasiunea lui, pescuitul, abilităţile pe care le-a exersat l-au ajutat să ajungă, pentru al doilea an la rând, campion mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici