Un pompier a murit şi alţi patru au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat

Un pompier a murit şi alţi patru au fost răniţi duminică după ce autospeciala cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat, accidentul petrecându-se în apropierea municipiului Baia Mare.

Urmărește
660 afișări
Imaginea articolului Un pompier a murit şi alţi patru au fost răniţi după ce autospeciala în care se aflau s-a răsturnat

Pompier (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Pompierul rănit foarte grav în urma accidentului, unde o autospecială a ISU în care se aflau un ofiţer şi patru subofiţeri s-a răsturnat a murit la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adrian Sabău, a declarat că este vorba despre ofiţerul care a fost grav rănit în urma accidentului, bărbatul decedând în jurul orei 15.00.

Sabău a precizat că ceilalţi patru pompieri răniţi în accident au răni la cap şi la membre, dar sunt în afara oricărui pericol, rămânând internaţi la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Cinci pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş au fost răniţi, duminică, după ce autospeciala cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat, accidentul petrecându-se la ieşirea din municipiul Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adrian Sabău, declara că autospeciala se deplasa la o intervenţie, alături de o altă maşină, şi circula în faţă, iar la un moment dat şoferul a vrut să depăşească un autoturism care nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de pompieri.

Potrivit sursei citate, în acel moment autospeciala a intrat în balans şi s-a răsturnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici