Un şofer a murit după ce maşina sa a fost lovită de un tramvai. Vatmanul, pozitiv la testul DrugTest

  • Un şofer a murit, joi dimineaţă, pe şos. Progresului din sectorul 5.
  • El a virat la stânga, iar maşina pe care o conducea a lovit un tramvai.
  • Vatmanul a ieşit pozitiv la testarea cu DrugTest.
  • Circulaţia tramvaielor pe şos. Progresului este restricţionată pe ambele sensuri de deplasare.
Urmărește
1860 afișări
Imaginea articolului Un şofer a murit după ce maşina sa a fost lovită de un tramvai. Vatmanul, pozitiv la testul DrugTest

Un şofer a murit după ce maşina sa a fost lovită de un tramvai. Vatmanul, pozitiv la testul DrugTest

„În această dimineaţă, în jurul orei 07:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şos. Progresului din sectorul 5. Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie”, transmite Brigada Rutieră.

Şoferul a rămas încarcerat, dar după extragere a decedat.

„Se efectuează cercetarea faţa locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Conducătorul tramvaiul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a substanţelor psihoactive. Facem precizarea că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanţe interzise”, potrivit comunicatului.

Circulaţia tramvaielor pe şos. Progresului este restricţionată pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici