Un TIR cu alimente, ascunzătoare pentru 25 de fugari care voiau să treacă graniţa ilegal

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au găsit ascunşi într-un TIR care transporta alimente 25 de cetăţeni străini care încercau astfel să treacă ilegal graniţa.

Urmărește
72 afișări
Imaginea articolului Un TIR cu alimente, ascunzătoare pentru 25 de fugari care voiau să treacă graniţa ilegal

Un TIR cu alimente, ascunzătoare pentru 25 de fugari care voiau să treacă graniţa ilegal

Luni dimineaţa, în jurul orei 4.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un român aflat la volanul unui TIR, care transporta, conform documentelor, produse alimentare pe ruta România-Marea Britanie.

Poliţiştii au găsit în semiremorca TIR-ului 25 de cetăţeni străini.

Aceştia au fost duşi la sediul poliţiei, iar în urma verificărilor s-a stabilit că provin din Siria şi Irak şi intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
străini,
tir,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici