Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. El a fost prins în judeţul Olt

  • Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez.
  • Incidentul s-a produs marţi, în judeţul Olt.
  • Polonezul a sunat la Poliţie, iar şoferul ucrainean a fost găsit de poliţişti pe o stradă din oraşul Drăgăneşti-Olt.
Urmărește
344 afișări
Imaginea articolului Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. El a fost prins în judeţul Olt

Un ucrainean beat a furat tirul unui polonez. El a fost prins în judeţul Olt

Potrivit IPJ Olt, marţi, la ora 19.04 „poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt au fost sesizaţi de către un bărbat din Polonia cu privire la faptul că soferul său i-ar fi sustras un tir care se află în trafic, în oraşul Drăgăneşti-Olt”.

Autocaminonul a fost depistat şi oprit, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Drăgăneşti-Olt, iar la volan a fost găsit cetăţeanul ucrainean. Poliţiştii au constatat că şoferul era beat.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis poliţiştii.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici