Un urs care a intrat în Grădina Zoologică din Târgu Mureş, omorând căprioare şi emu, a fost împuşcat

  • O ursoaică ce cântărea aproximativ 150 de kilograme a fost împuşcată, aceasta reprezentând un adevărat pericol, pentru că pătrundea des în perimetrul Grădinii Zoologice.
  • În ultimele trei nopţi animalul a ucis trei căprioare şi un emu.
Urmărește
11400 afișări
Imaginea articolului Un urs care a intrat în Grădina Zoologică din Târgu Mureş, omorând căprioare şi emu, a fost împuşcat

Un urs care a intrat în Grădina Zoologică din Târgu Mureş, omorând căprioare şi emu, a fost împuşcat

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, „echipa de intervenţie pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun a reuşit, după o operaţiune complexă, să captureze ursul care pătrundea în perimetrul Grădinii Zoologice”, potrivit Primăriei Târgu Mureş.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în ultimele trei nopţi, acest exemplar - o femelă tânără de 150 kg – a reprezentat un pericol real, omorând trei căprioare şi un emu.

Primăria Târgu Mureş arată că intervenţia Echipei s-a desfăşurat în conformitate cu toate prevederile legale în vigoare.

„Au fost luate toate măsurile necesare pentru a se asigura, în permanenţă, siguranţa animalelor rezidente ale Grădinii Zoologice, precum şi a populaţiei. Specialiştii vor continua monitorizarea atentă a zonei pentru a preveni astfel de incidente în viitor”, mai arată Primăria Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici