Unde sunt amplasate radarele? Vezi lista celor valabile, dar şi lista celor nefuncţionale

Mulţi şoferi nu ştiu unde mai sunt radare şi care dintre acestea mai sunt funcţionale şi care nu adică unde sunt cele cu ajutorul cărora pot fi amendaţi. Avem lista lor! Vrei să o vezi?

Urmărește
1156 afișări
Imaginea articolului Unde sunt amplasate radarele? Vezi lista celor valabile, dar şi lista celor nefuncţionale

Unde sunt amplasate radarele? Vezi lista celor valabile, dar şi lista celor nefuncţionale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În 2009, Inspectoratul General de Poliţie Bucureşti (IGPR) a suspendat funcţionarea radarelor fixe din circa 100 de comune, din cauza legislaţiei neclare în domeniul parteneriatului public - privat.

Ce legătură are parteneriatul public - privat? Astfel, erau amplasate respectivele radare.

"Niciunul din radarele respective nu mai are activitate adică activitatea lor a fost suspendată. La ora actuală, doar pe DN1 mai sunt radare fixe care funcţionează, instalate de IGPR şi mai sunt şi radarele mobile", au declarat pentru incont.ro oficiali ai Poliţiei Române.

Citeşte mai multe despre radarele funcţionale pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici