Urs observat în gara din Fălticeni. Jandarmii l-au găsit şi l-au alungat

Un urs şi-a făcut apariţia, în noaptea de duminică spre luni, în gara din Fălticeni. Jandarmii suceveni l-au găsit şi l-au alungat.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Urs observat în gara din Fălticeni. Jandarmii l-au găsit şi l-au alungat

Urs observat în gara din Fălticeni. Jandarmii l-au găsit şi l-au alungat

Jandarmii au fost sesizaţi despre prezenţa unui urs care se deplasează în zona gării din oraşul Fălticeni.

Cu sprijinul pompierilor şi poliţiştilor, jandarmii au alungat ursul brun, folosind semnale acustice şi luminoase.

„Totodată, aceştia au acordat o atenţie sporită trecătorilor, îndrumându-i să păstreze distanţa faţă de animal, să nu încerce să îl hrănească sau să se fotografieze cu acesta. Ursul a fost observat în mai multe puncte cheie din Municipiul Fălticeni şi în final, i s-a pierdut urma în zona străzii Broşteni, pe un câmp cu vegetaţie înaltă. Jandarmii din cadrul Detaşamentului Fălticeni au continuat activităţile de patrulare şi căutare pe tot parcursul nopţii, însă animalul sălbatic nu şi-a mai făcut apariţia în zonă”, transmite Jandarmeria Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici