Vacanţa de Revelion: harta preţurilor pentru România, Grecia şi Bulgaria

100 de euro este bugetul minim pentru un Revelion în România, la categoria trei stele. Cu 30-40 de euro în plus se poate merge în Grecia sau în Bulgaria, la un grad de confort similar, potrivit Gândul.

Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Vacanţa de Revelion: harta preţurilor pentru România, Grecia şi Bulgaria

Vacanţa de Revelion: harta preţurilor pentru România, Grecia şi Bulgaria (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Cele mai ieftine pachete turistice de Revelion la categoria trei stele costă mai puţin de 100 de euro în România şi pot fi petrecute la pensiunile din zonele de câmpie. Cine vrea să se distreze la un hotel din străinătate cu bani puţini şi la un confort acceptabil are de ales între Grecia continentală şi Bulgaria, unde trei-patru nopţi costă în jur de 140 de euro de persoană.

Ofertele de Sărbători sunt în general similare ca preţ cu cele de anul trecut, dar sunt şi hoteluri şi pensiuni unde tarifele au crescut sau au scăzut cu 5-15%, potrivit agenţiilor de turism.

De exemplu, un pachet de două nopţi la o pensiune de trei stele situată în pădurea Trivale de lângă Piteşti costă 390 de lei (aproximativ 91 de euro), cu tot cu masa de Revelion. La Tuşnad, un pachet turistic care include trei nopţi de cazare costă 276 de euro, pentru condiţii similare de confort şi de masă, în timp ce la Băile Felix, un sejur de trei nopţi poate fi cumpărat cu aproximativ 233 de euro.

Citeşte mai multe despre preţurile pentru România, Grecia şi Bulgaria pentru vacanţa de Revelion pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici