Vagonul care a deraiat în Covasna a fost repus pe şine, traficul feroviar fiind reluat

Vagonul trenului personal 4503 care a deraiat, luni dimineaţă, între staţiile Malnaş şi Bixad, judeţul Covasna, a fost repus pe şine, iar traficul feroviar a fost reluat în zonă.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Vagonul care a deraiat în Covasna a fost repus pe şine, traficul feroviar fiind reluat

Vagonul care a deraiat în Covasna a fost repus pe şine, traficul feroviar fiind reluat (Montaj foto)

Şefu Poliţiei Transporturi Feroviare Covasna, Constantin Scurtu, a declarat că vagonul deraiat a fost ridicat pe şine, după care garnitura a fost dusă în staţia CFR Malnaş, unde va sta o perioadă pe o linie secundară, după care va ajunge la Braşov.

Scurtu a adăugat că circulaţia feroviară a fost reluată în jurul orei 13.00.

Potrivit sursei citate, cauzele exacte care au dus la producerea acestui incident vor fi stabilite de către comisa de anchetă care se află la faţa locului.

Un vagon al trenului personal 4503, care circula de la Braşov la Izvorul Olt, a deraiat, luni dimineaţă, în jurul orei 8.00, la o distanţă de 500 de metri de staţia Malnaş Sat, din judeţul Covasna.

Incidentul a fost cauzat de uzura şinei şi de ger, au precizat reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici