Valea Oltului, situaţia la zi: defrişări în proporţie de 30% din suprafaţa de 10 hectare de pădure

În primele opt zile ale lucrărilor desfăşurate pe Valea Oltului a fost defrişată 30% din suprafaţa de 10 hectare de pădure, a anunţat luni seara Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește
182 afișări
Imaginea articolului Valea Oltului, situaţia la zi: defrişări în proporţie de 30% din suprafaţa de 10 hectare de pădure

Valea Oltului, situaţia la zi: defrişări în proporţie de 30% din suprafaţa de 10 hectare de pădure

„Până astăzi (ziua a 8-a) a fost defrişată 30% din suprafaţa de 10 ha de pădure din zona critică a viitoarei autostrăzi. Pe acest sector de aproximativ 8 km o parte a secţiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Piteşti trece foarte aproape de DN7”, a transmis compania.

Ca urmare a operaţiunilor de defrişare în care sunt implicate şi utilaje grele, în zonă se menţine ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pământ.

„Pe măsură ce acestea ajung pe zona drumului, echipele antreprenorului degajează carosabilul pentru a putea deschide rapid circulaţia atât în perioada celor două ferestre de timp programate în timpul zilei (7.30 - 8.00 şi 16.30-17.00) cât şi la ora 20.00 (când se suspendă lucrările pe ziua respectivă)”, arată CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici