Veste bună pentru elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat! Câţi bani vor primi de la Guvern

Guvernul va acorda stimulente financiare de 2.000 de lei pentru elevii care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională şi de 5.000 de lei pentru cei cu 10 la Bacalaureat, a anunţat miercuri premierul Marcel Ciolacu.

Urmărește
901 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat! Câţi bani vor primi de la Guvern

Veste bună pentru elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat! Câţi bani vor primi de la Guvern

Potrivit premierului, măsura răsplăteşte şi încurajează performanţa şcolară. Astfel, Guvernul va acorda un stimulent financiar elevilor care au obţinut nota 10 la examenele de absolvire ale învăţământului gimnazial şi liceal în acest an.

„Absolvenţii clasei a VIII-a cu 10 la evaluarea naţională din acest an primesc câte 2000 de lei. Iar celor cu media 10 la bacalaureat le acordăm câte 5000 de lei. Cred că este un gest firesc de apreciere a performanţei şcolare, principiu pe care îl punem la baza sistemului public de educaţie”, a spus Marcel Ciolacu în şedinţa de Guvern de miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici