Vicepreşedintele INS Beatrix Gered a leşinat pe treptele Guvernului, venind la şedinţă - FOTO EXCLUSIV

Vicepreşedintele INS Beatrix Gered a leşinat, joi, pe treptele Palatului Victoria, a primit îngrijiri medicale de prim ajutor şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Urmărește
2539 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele INS Beatrix Gered a leşinat pe treptele Guvernului, venind la şedinţă - FOTO EXCLUSIV

Vicepreşedintele INS Beatrix Gered a leşinat pe treptele Guvernului, venind la şedinţă (Imagine: Alexandru Moise/Mediafax)

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a ieşit din Guvern pentru a se interesa de starea acesteia.

La sediul Guvernului a sosit şi un echipaj SMURD, după ce ministrul Borbely a solicitat telefonic serviciile acestuia.

Ministrul a vorbit cu femeia în limba maghiară, spunând ulterior că o cunoaşte şi că aceasta lucrează ca vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică.

Surse oficiale au declarat că vicepreşedintele INS Beatrix Gered a născut de puţin timp şi se află în prima săptămână de activitate după naştere.

Potrivit surselor, vicepreşedintele INS a venit la Palatul Victoria fiind chemată pentru a prezenta anumite date în şedinţa de guvern, în condiţiile în care preşedintele INS nu se află în ţară.

Femeii i s-a făcut însă rău în timp ce urca treptele şi a leşinat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici