BREAKING NEWS  Victorie pentru Rusia pe front. Ucraina a confirmat retragerea trupelor din regiunea Chasiv Yar

Armata ucraineană a confirmat astăzi retragerea trupelor sale dintr-unul dintre cartierele oraşului Chasiv Yar, din provincia Doneţk, scena unor lupte grele de câteva luni, fiind considerat important din punct de vedere strategic de Rusia.

2394 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Rusia pe front. Ucraina a confirmat retragerea trupelor din regiunea Chasiv Yar

Victorie pentru Rusia pe front. Ucraina a confirmat retragerea trupelor din regiunea Chasiv Yar

Ucraina a fost nevoită să capituleze, după ce nu le-a mai putut ţine piept invadatorilor, şa Chasiv Yar, Rusia câştigând un punct socotit extrem de important.

Nazar Voloşin, purtătorul de cuvânt al Comandamentului pentru Operaţiuni Speciale din Kortiţia, a explicat că „s-a luat decizia de a retrage trupele în poziţii mai protejate şi mai pregătite”, după ce s-a considerat imposibil să se menţină prezenţa în faţa forţelor ruse înaintate, care au reuşit să „intre” în zonă.

Declaraţiile lui Voloşin au venit la o zi după ce Ministerul rus al Apărării a susţinut într-o declaraţie pe Telegram că trupele sale au preluat controlul asupra oraşului Chasiv Yar, primul cucerit de trupele ruse în cadrul ofensivei lor în regiune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici