Videanu: Urmărim ca pensionarii să nu fie păcăliţi

Preşedintele executiv al PD, Adrien Videanu, a declarat, luni, că democraţii nu sunt împotriva majorării pensiilor, dar vor să vadă care sunt sursele de finanţare ale acestei măsuri, pentru ca pensionarii să nu fie păcăliţi.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu: Urmărim ca pensionarii să nu fie păcăliţi

Videanu: Urmărim ca pensionarii să nu fie păcăliţi

„PD nu este împotriva majorării pensiilor, dar (...) urmărim cu foarte multă atenţie ca pensionarii să nu fie păcăliţi, pentru că încă nu avem încă o construcţie a bugetului pe 2008 şi nu ştim care sunt resursele pe care Guvernul le pune la dispoziţie pentru acest demers extrem de important”, a precizat Adriean Videanu.

El a avertizat că democraţii vor „urmări” ca angajamentul majorării pensiilor să devină o realitate pentru ceţeni.

„Momentul alocării resurselor se face odată cu depunerea bugetului pe anul 2008. Noi am dorit să facem o dezbatere pe această temă înainte, dar termenul legal de depunere a bugetului este 10 octombrie”, a menţionat liderul democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici