Video VIDEO Incendiu puternic în Prahova, la o societate care fabrică produse din ţiţei. Două victime în stare gravă

  • Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova.
  • Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp.
7286 afișări

UPDATE Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au transmis, luni seara, că având în vedere suprafaţa afectată şi gradul arsurilor, cei doi bărbaţi răniţi în incendiul de la Prahova întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, dar România nu are.

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp.

Potrivit ISU Prahova, incendiul violent a izbucnit în jurul orei 19.0o, la o societate care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag.

„La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme şi un autotren”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Sunt şi două victime cu arsuri în urma incendiului. Este vorba despre doi bărbaţi care au arsuri de gradele 2 şi 3 pe 80% din suprafaţa corpului, potrivit sursei citate.

La faţa locului au fost trimise şase autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensiva mobilă, o autoplatformă, o autoscară şi o descarcerare grea.

Reprezentanţii IGSU spuncă în zonă este pericol de explozie.

„Incendiu hală în care funcţionează o staţie de prelucrare produse petroliere, în curtea unui fost CAP. Arde pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate”, transmit reprezentanţii IGSU.

În zonă nu sunt locuinţe. În hala în care se manifestă flăcările sunt doar birouri.

În apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 de tone de combustibil. Incendiul a fost localizat şi se acţionează pentru răcirea tancurilor de combustibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici