Viibilitate sub zece metri, pe DN1B, din cauza ceţii

Vizibilitatea pe DN1B (Ploieşti-Buzău), în judeţul Prahova a scăzut, duminică după-amiază, sub zece metri, motiv pentru care poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu atenţie, a informat, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Viibilitate sub zece metri, pe DN1B, din cauza ceţii

Viibilitate sub zece metri, pe DN1B, din cauza ceţii

"La această oră (15.00 - n.r.) ceaţa foarte densă scade vizibilitatea subzece metri, iar în unele locuri chiar sub cinci metri, în judeţul Prahova, pe DN1B Ploieşti-Buzău", se arată în comunicat.

Poliţia Rutieră reaminteşte că în condiţiile în care drumurile sunt acoperite cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă ori când vizibilitatea este sub 100 de metri, din cauza ceţii, ploii torenţiale sau a ninsorii abundente, şoferii sunt obligaţi să circule cu o viteză de până în 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 în afara acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici