Viktor Orban, actualul preşedinte al UE, merge în vizită la amicul Vladimir Putin. Reacţia lui Herni Michel: Nu are mandat

Ajuns şef peste Europa, premierul maghiar acţionează de capul lui, stârnind mânia altor lideri continentali.

4109 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban, actualul preşedinte al UE, merge în vizită la amicul Vladimir Putin. Reacţia lui Herni Michel: Nu are mandat

Războiul din Ucraina, ziua 863. Orban, actualul preşedinte al UE, merge la amicul Putin / Michel: Nu are mandat

După Kiev, urmează staţia Moscova.

Premierul ungar Viktor Orban, preşedintele rotativ al Uniunii Europene, se prezintă astăzi în faţa preşedintelui rus Vladimir Putin, pentru a face acelaşi lucru pe care l-a făcut cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, anume să-i facă propune o mediere care să pună capăt conflictului din Ucraina.

Imediat după anunţul călătoriei a venit „bariera” bruscă pusă de preşedintele în funcţie al Consiliului European, Charles Michel:

„Preşedinţia rotativă a UE nu are mandat de a se angaja în discuţii cu Rusia în numele UE. Consiliul European este clar: Rusia este agresorul, Ucraina este victima. Nicio discuţie despre Ucraina nu poate avea loc fără Ucraina”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici