- Home
- Social
- (24.07.2020, 16:38)
- Mihaela Gidei
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Vrei să conteşti internarea obligatorie de 48 de ore? Instanţa te poate scoate din spital abia după ce expiră termenul
- Dacă o persoană vrea să conteste internarea obligatorie de 48 de ore, nu poate ieşi înainte de expirarea acestui termen
- Instanţele nu au logistica necesară pentru a judeca, pronunţa şi motiva o decizie în mai puţin de 48 de ore
- „Această cale de atac, aşa cum este reglementată, este una care nu asigură niciun fel eficienţa ei”, spune Adrian Toni Neacşu
Urmărește
813 afișări
Dacă eşti confirmat cu Covid-19 şi vrei să conteşti în instanţă internarea obligatorie de 48 de ore, trebuie să ştii că un judecător ar putea să te scoată din spital abia după ce expiră acest termen. Asta pentru că instanţele din România nu au logistica necesară ca să judece rapid cererea ta astfel încât să ieşi înainte să expire perioada obligatorie.
Mai mult, în cazurile care ţin de drept Civil nu există un serviciu de permanenţă, aşa cum este în Penal. Legea carantinei şi izolării este formulată în aşa fel încât tot te ţine în mod obligatoriu 48 de ore internat.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Schimbare tactică a ruşilor. Experţii cred că armata lui Putin a rămas fără echipamente
-
Polonia urmează modelul Lituaniei şi stabileşte planuri de evacuare în masă în caz de război sau dezastre naturale
-
Surpriză în războiul din Ucraina. Forţele de Apărare ale Ucrainei atacă trupele ruseşti din mai multe direcţii în regiunea Kursk
„Indiferent cum ar fi, persoana în cauză stă oricum cel puţin 24 de ore reţinut sub puterea deciziei DSP. Este aproape evident că această cale de atac nu asigură în niciun fel eficienţa ei. Nu ai posibilitatea să te judeci în timp util în interiorul celor 48 de ore astfel încât să şi profiţi de o hotărâre favorabilă, dacă va fi cazul”, explică avocatul Adrian Toni neacşu, fost judecător.
Citește pe alephnews.ro: Crin Antonescu își suspendă candidatura la prezidențiale și acuză Coaliția PSD-PNL-UDMR că l-a lăsat „singur în campanie”
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
SUA afirmă că Putin nu va renunța la Ucraina. Care sunt șansele unui acord de încetare al focului în 2025
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Ce trebuie să faci ca să ai succes în 2025? Un psihoterapeut a dezvăluit cinci lucruri pe care le poţi face în orice perioadă a anului. De ce nu funcţionează dorinţe precum „să pierd 5 kilograme” sau „să economisesc 10.000 de lei”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum arată vila de 1 milion de euro în care locuiesc Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Casa este construită pe 4 nivele
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe