Vreme caniculară în toată ţara

Vremea va fi deosebit de caldă în toată ţara, de luni-până miercuri, potrivit meteorologilor, care prognozează temperaturi de până la 36 de grade Celsius.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Vreme caniculară în toată ţara

Vreme caniculară în toată ţara

Potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, temperaturile vor ajunge, în cursul zilei de luni, până la 36 de grade Celsius în Banat, la 33 de grade în Moldova, 32 în Dobrogea, 31 în Transilvania şi 29 de grade în Maramureş

Prognoza meteorologică din intervalul 7 iulie, ora 10.00 - 8 iulie, ora 9.00, din raportul Ministerului Mediului, arată că temperaturile maxime vor fi cuprinse, în intervalul respectiv, între 26 şi 34 de grade, uşor mai ridicat în sud-vest, iar cele minime, între 10 şi 22 de grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, în regiunile vestice şi nord-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80, local în vestul Banatului.

La Bucureşti, temperatura maximă va fi, în intervalul amintit, de 33, 34 de grade, iar minima de 17, 18 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie prognozează, marţi, temperaturi între 23 şi 36 de grade, iar miercuri, maximele vor fi între 23 şi 33 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici