Wizz Air, British Airways şi Azerbaijan Airlines anulează astăzi zborurile spre Israel

Wizz Air, British Airways şi Azerbaijan Airlines au anulat marţi zborurile către şi de pe Aeroportul Ben Gurion, pe fondul intensificării luptelor dintre Israel şi Hezbollah din Liban, relatează Channel 12 News, citat de The Times of Israel.

Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Wizz Air, British Airways şi Azerbaijan Airlines anulează astăzi zborurile spre Israel

Wizz Air, British Airways şi Azerbaijan Airlines anulează astăzi zborurile spre Israel

Site-ul web al aeroportului Ben Gurion arată că toate cele trei companii nu mai efectuează marţi zboruri către sau dinspre Israel.

Multe companii aeriene au reluat zborurile doar recent, după ce au suspendat ruta în diferite momente pe parcursul anului, de la atacul devastator al Hamas din 7 octombrie şi războiul care a urmat. Altele încă nu zboară din cauza problemelor de siguranţă şi a avertismentelor de călătorie.

Raidurile aeriene israeliene de amploare care au vizat Hezbollah în sudul Libanului au ucis luni cel puţin 492 de persoane şi au rănit alte peste 1.645, a anunţat Beirutul.

Hezbollah a bombardat Israelul cu peste 200 de rachete luni, declanşând sirenele în nordul Israelului, în apropierea metropolei golfului Haifa şi până la sud, în unele colonii din Cisiordania, lângă Tel Aviv, provocând unele pagube, dar fără victime majore.

De asemenea, mulţi transportatori au renunţat la zborurile spre şi dinspre Beirut.

Şi EgyptAir a anunţat că îşi suspendă toate zborurile spre şi dinspre Beirut începând de marţi „din cauza evenimentelor actuale care se desfăşoară în Liban”, potrivit CNN.

Anulările „vor rămâne în vigoare până la stabilizarea situaţiei”, a declarat luni compania aeriană într-un comunicat.

Tot luni, Iordania a anunţat, de asemenea, suspendarea zborurilor către Beirut până la noi ordine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici