Zece victime, între care doi copii, după un accident pe DN 2, în Suceava

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni dimineaţa, într-un accident cu două maşini şi un microbuz, în localitatea Bălcăuţi, judeţul Suceava.

Urmărește
2511 afișări
Imaginea articolului Zece victime, între care doi copii, după un accident pe DN 2, în Suceava

Zece victime, între care doi copii, după un accident pe DN 2, în Suceava

UPDATE 2: Şoferii celor două autoturisme au fost găsiţi de echipajele de salvare în stop cardio-repirator. Din nefericire, după consumarea protocolului de resuscitare, cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi. Celelalte victime, cu diferite traumatisme, dar conştiente şi cooperante, au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi, rând pe rând, sunttransportate la unităţile spitaliceşti de la Rădăuţi şi Suceava.

UPDATE: Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este oprit.

ŞTIREA INIŢIALĂ: La sosirea echipajelor de intervenţie de la ISU Suceava, la faţa locului au fost identificate 10 victime dintre care doi copii. În eveniment au fost implicate două maşini şi un microbuz.

Potrivit ISU Suceava, şoferii celor trei autovehicule sunt încarceraţi, iar unul dintre ei este inconştient.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici