FOTO: Zeci de bolnavi de cancer, la coadă la Institutul Oncologic, fără distanţare. Explicaţia oferită de directorul unităţii

  • Zeci de persoane au fost nevoite să stea la o coadă imensă în curtea Institutului Oncologic din Bucureşti
  • Directorul medical al unităţii spune că aglomeraţia a fost cauzată de filtrele suplimentare
  • Faptul că mulţi oameni nu au putut ajunge în ultimele două luni şi au mers acum a contribuit la crearea aglomeraţiei
2158 afișări
Imaginea articolului FOTO: Zeci de bolnavi de cancer, la coadă la Institutul Oncologic, fără distanţare. Explicaţia oferită de directorul unităţii

Zeci de bolnavi de cancer, la coadă la Institutul Oncologic, fără distanţare. Explicaţia oferită de directorul unităţii

Zeci de persoane au format, miercuri dimineaţă, o coadă în curtea Institutului Oncologic din Bucureşti, cu scopul de a putea intra la consultaţie ori la tratament. Fotografiile din curtea instituţiei, cu oamenii aflaţi unul lângă celălalt, au fost distribuite pe Facebook.

BOGDAN TĂNASE, DIRECTOR MEDICAL: "Au venit mai mulţi pacienţi decât de obicei"

"Ce s-a întâmplat a fost o consecinţă a două lucruri: în primul rând au venit mai mulţi pacienţi decât de obicei, din cauza faptului că s-a relaxat totul şi au venit mulţi pacienţi petnru controale, pentru lucruri care până acum au stat acasă.
 
Al doilea lucru este că am introdus un filtru suplimentar pentru pacienţii care fac tratament în institut - şi aici vorbim de peste 300 de pacienţi pe zi - şi anume recoltarea de teste pentru COVID.
 
Pentru lucrul ăsta, pacienţii trebuiau să aştepte să fie recoltaţi. Şi de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi mâine nu se va mai repeta", a spus Bogdan Tănase, potrivit Digi24.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici