Zeci de percheziţii au loc vineri, la nivel naţional, în cadrul operaţiunii Jupiter

Procurorii şi poliţiştii fac, vineri, 77 de percheziţii domiciliare la nivel naţional în cadrul operaţiunii Jupiter, în dosare care vizează infracţiuni de contrabandă, infracţiuni privind dreptul de proprietate intelectuală sau de mediu

Urmărește
813 afișări
Imaginea articolului Zeci de percheziţii au loc vineri, la nivel naţional, în cadrul operaţiunii Jupiter

Zeci de percheziţii au loc vineri, la nivel naţional, în cadrul operaţiunii Jupiter

„În cea de-a cincea zi a operaţiunii Jupiter, coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, vineri, se desfăşoară 13 acţiuni operative complexe. Acestea implică punerea în executare a 77 de mandate de percheziţie şi a 6 de mandate de aducere”, potrivit unui comunicat de presă.

Acţiunile vizează combaterea evaziunii fiscale, spălării banilor şi fraudelor în achiziţii publice. Sunt avute în vedere si infracţiuni de contrabandă, infracţiuni privind dreptul de proprietate intelectuală sau de mediu.

„În total, în cadrul operaţiunii Jupiter au fost efectuate peste 1000 de percheziţii, în contextul unor acţiuni de mare amploare, care subliniază efortul autorităţilor de aplicare a legii în combaterea infracţionalităţii printr-o colaborare strânsă între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
percheziţii,
jupiter,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici