Zeci de poliţişti gălăţeni, chemaţi de acasă pentru a interveni la inundaţii

  • Aproape 150 de poliţişti, cu 65 de autospeciale, intervin pentru a acorda primul ajutor şi a gestiona situaţiile generate de inundaţii, anunţă IPJ Galaţi.
  • Mai bine de jumătate dintre aceştia au fost chemaţi de acasă, din timpul liber, pentru a se alătura în această misiune de urgenţă.
Urmărește
71 afișări
Imaginea articolului Zeci de poliţişti gălăţeni, chemaţi de acasă pentru a interveni la inundaţii

Zeci de poliţişti gălăţeni, chemaţi de acasă pentru a interveni la inundaţii

„În urma cantităţilor mari de precipitaţii din timpul nopţii, care au generat viituri şi au afectat mai multe localităţi din judeţul Galaţi, structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) continuă să intervină pentru a sprijini persoanele afectate şi pentru a restabili normalitatea. În prezent, 148 de poliţişti, cu 65 de autospeciale de poliţie, sunt angajaţi activ în acordarea primului ajutor şi în gestionarea situaţiilor generate de inundaţii. Mai bine de jumătate dintre aceştia au fost chemaţi de acasă, din timpul liber, pentru a se alătura colegilor lor de la alte structuri ale M.A.I. în această misiune de urgenţă”, transmite IPJ Galaţi.

În continuare drumurile blocate din cauza inundaţiilor sunt:

DN 25 între localităţile Vameş şi Tudor Vladimirescu
DJ 251 între Cuza Vodă şi Costache Negri
DJ 251 A între Draguseni şi Corod
DJ 242 B între Suceveni şi Draguseni
DN 24 D între Vârlezi şi Craieşti
DJ 251 la Cudalbi
DJ 253 între Băleni şi Umbrăreşti
DJ 242 între Umbrăreşti şi Târgu Bujor
DJ 242 B între Băneasa şi Moscu
DJ 251A între Nicopole şi Brătuleşti
DJ 251 între Suceveni şi Rogojeni
DJ 251 între Valea Mărului şi Măcişeni
DJ 251 între Corod şi Valea Mărului

„Poliţiştii, alături de jandarmi şi pompieri continuă să monitorizeze situaţia şi să ia măsuri pentru a reduce impactul inundaţiilor. Autorităţile locale sunt în contact constant cu echipele de intervenţie pentru a coordona acţiunile şi a asigura resursele necesare în zonele afectate”, se menţionează în finalul informării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici