Zeci de şoferi au rămas fără permis pentru că au consumat alcool sau droguri

Zeci de şoferi au rămas fără permis,în ultimele 24 de ore, pentru că au consumat alcool, droguri sau substanţe interzise, anunţă Poliţia Română.

Urmărește
7652 afișări
Imaginea articolului Zeci de şoferi au rămas fără permis pentru că au consumat alcool sau droguri

Zeci de şoferi au rămas fără permis pentru că au consumat alcool sau droguri

„Au fost scoşi din trafic, în ultimele 24 de ore, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 601 conducători auto. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii”, anunţă Poliţia Română.

51 de şoferi au rămas fără permis din cauza consumului de alcool, iar 12 pentru că au consumat droguri sau substanţe interzise.

„De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 309 autovehicule care nu prezentau siguranţă în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale celor 309 autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, se menţionează în comunicat.

Totodată, pe linie de ordine şi siguranţă publică, 206 persoane au fost prinse în momentul sau imediat după săvârşirea unei infracţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici