Ziua Pompierilor din România. Marcel Ciolacu: curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe

  • Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din România.
  • Curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe, a spus şeful Givernului.
Urmărește
72 afișări
Imaginea articolului Ziua Pompierilor din România. Marcel Ciolacu: curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe

Ziua Pompierilor din România. Marcel Ciolacu: curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe

Mesajul a fost trimis vineri.

„Îi sărbătorim astăzi pe eroii discreţi de lângă noi, pe ajutorul cărora ne bazăm atunci când incendiile, inundaţiile sau alte situaţii de urgenţă pun în pericol vieţi, locuinţe şi comunităţi. Le mulţumim pentru omenie, profesionalism şi implicare civică”, a transmis premierul.

Marcel Ciolacu s-a referit şi la misiunile din străinătate ale pompierilor români.

„Curajul şi solidaritatea sunt valori ce nu au graniţe. Au fost dovedite de salvatorii români în misiunile dificile nu doar în ţară, ci şi în Grecia, Franţa şi oriunde au fost solicitaţi să intervină.Le suntem recunoscători şi le dorim multă sănătate şi succes în misiuni”, a precizat Ciolacu.

Ziua Pompierilor din România este în fiecare an pe 13 septembrie. Evenimentul marchează Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la Bucureşti între compania de pompieri şi un corp de armată al Imperiului Otoman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici