1-1 pe tabelă, 1-1 la şuturi în bară, la pauza semifinalei dintre Olanda şi Anglia de la Euro 2024

  • Cea de a doua semifinală de la Euro 2024, dintre Olanda şi Anglia, înregustrează scorul de 1-1 după priele 45 de minute de joc.
  • Simons a deschis scorul pentru Olanda în minutul 7, cu un şut imparabil. Kane a egalat din penalty, în minutul 18. Ambele echipe au şutat în bară, prin Dumfries şi Foden.
Urmărește
434 afișări
Imaginea articolului 1-1 pe tabelă, 1-1 la şuturi în bară, la pauza semifinalei dintre Olanda şi Anglia de la Euro 2024

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Olandezii au trecut peste perioada de tatonare, Simons şutând imparabil la vinclu după abia 7 minute de joc. Englezii au replicat, dominând în jumătatea adversă. În minutul 14, Saka a şutat pe poartă, iar mingea respinsă a ajuns la Kane, care de la 10 metri a şutat peste poartă.

O verificare VAR şi analiza ulterioară a arbitrului principal au dus la dictarea unui penalty, pentru un fault în faza şutului lui Kane, care a şi transformat lovitura de penalitate.

Phil Foden a intrat în scenă cu un şut pe poartă care l-a învins pe Verbruggen, dar a fost respinsă de pe linia de poartă de Dumfries.

Acelaşi Dumfries a trimis mingea în bara transversală, cu o lovitură de cap, după un corner de pe partea dreaptă a atacului olandez.

Foden a ieşit din nou la rampă, egalând scorul şi la şuturi în bară, în minutul 32, când a trimis puternic în stâlpul drept al porţii olandeze.

Echipa care se va impune la finalul acestui meci disputat la Dortmund va juca finala Euro 2024 cu Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici