12 luptători din România participă la Campionatele Mondiale U17 de la Amman

România va fi reprezentată de 12 sportivi la Campionatele Mondiale de lupte U17 de la Amman, în Iordania, care încep luni.

Urmărește
139 afișări
Imaginea articolului 12 luptători din România participă la Campionatele Mondiale U17 de la Amman

Imagine cu caracter ilustrativ

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat că primul Campionat Mondial de lupte din acest sezon va avea loc în capitala Iordaniei în perioada 19-25 august, la doar o săptămână după Jocurile Olimpice de la Paris.

Turneul va debuta cu luptele greco-romane, urmate de luptele feminine, şi se va termina cu luptele libere.

În total, 576 de luptători din întreaga lume se vor întrece în cadrul celor 30 de categorii de greutate, la lupte libere, lupte feminine şi greco-romane.

România va fi reprezentată de 12 luptători.

La lupte libere, România va fi reprezentată de Gabriel Mihalcea (60 kg), David Boicea (66 kg), David Adrian Metea (92 kg), la lupte feminine de Electra Garaiacu (49 kg) şi Ana Marioara (69 kg), iar la lupte greco-romane de Marian Firanta (45 kg), Patrick Mocan Croitoru (48 kg), Alexandru Lungu (55 kg), Ioan Iordăchiţă (60 kg), Daniel Hutanu, (92 kg).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici