125.000 de suporteri pun România pe locul trei în topul participării la Euro 2024

  • Echipa naţională de fotbal a României a fost eliminată marţi la Euro 2024, învinsă de Olanda cu 3-0, în optimile de finală.
  • Românii nu au plecat din vestiarul stadionului din Munchen înainte de a face curăţenie impecabilă, lăsând organizatorilor un mesaj bilingv de mulţumire, în română şi germană.
965 afișări
Imaginea articolului 125.000 de suporteri pun România pe locul trei în topul participării la Euro 2024

125.000 de suporteri pun România pe locul trei în topul participării la euro 2024

România s-a clasat pe primul loc al grupei sale de la Euro 2024, cu patru goluri marcate în faza grupelor, pentru prima dată în istoria naţionalei, şi a jucat în fazele eliminatorii pentru prima dată de la Euro 2000.

„Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experienţe fotbalistice trăite până acum şi ne bucurăm că scena pe care s-a desfăşurat a fost cea germană.”, se scrieîn mesajul de mulţumire.

„Fiecare meci, fiecare emoţie, fiecare trăire ne-a adus împreună şi ne-a făcut să simţim magia fotbalului. Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România şi suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulţumim că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă!”, se mai scrie în mesajul semnat de „Echipa Naţională de Fotbal a României”.

Aproximativ 125.000 de fani au asistat la cele patru meciuri ale României la Euro 2024, conform paginii oficiale a echipei naţionale, o participare ce o clasează pe locul trei după Germania şi Turcia, în ceea ce priveşte numărul de suporteri până în faza optimilor de finală.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că echipa se va întoarce la Bucureşti miercuri seara şi a transmis rugămintea ca suporterii să îi aştepte pe tricolori la baza de la Mogoşoaia, nu la aeroport.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici