A intrat râca la francezi. Dugarry îl atacă pe Deschamps: este eşecul lui

Fost campion mondial şi european, Christophe Dugarry a lansat un atac dur împotriva antrenorului Franţei, Didier Deschamps: „Este mai mult decât responsabil, este eşecul lui. Apărarea a explodat ca floricelele împotriva Spaniei”.

Urmărește
207 afișări
Imaginea articolului A intrat râca la francezi. Dugarry îl atacă pe Deschamps: este eşecul lui

Deschamps

Ieşirea Franţei de la Euro 2024, eliminată de Spania în semifinale, stârneşte multe discuţii. Fostul campion mondial şi european Christophe Dugarry şi-a spus punctul de vedere.

„Mă întrebaţi dacă acest eşec este al lui Deschamps? Evident că da. Este mai mult decât responsaibil, este eşecul lui. Avem un joc ofensiv dezastruos şi o apărare care a explodat ca floricelele împotriva Spaniei”, au fost cuvintele lui Dugarry la postul RMC Sport.

Fostul atacant francez de la Bordeaux, AC Milan, Barcelona şi Marsilia (printre altele) a analizat succint Campionatul European jucat de Franţa: „Rezultatele acestui Campionat European sunt două victorii în şase meciuri, patru goluri marcate inclusiv un penalty, trei goluri a primit, un joc nedigerabil şi teribil de plictisitor”.

Dugarry era considerat cel mai bun prieten al lui Zidane în linia ofensivă de la Bordeaux. Acum, aflat pe margine, „Zizou” râvneşte la postul de selecţioner al Franţei, însă Deschamps nu dă semne că vrea să renunţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici